SUSRET MINISTRA I PATRIJARHA: Zajednička poruka jedinstva, razumevanja i solidarnosti u vremenima izazova (FOTO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 15:23

Na prvom susretu ministra Udovičića i Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija ukazano je na važnost odnosa crkve i države po svakom, pa i po pitanjima koja se tiču Ministarstva omladine i sporta.

СУСРЕТ МИНИСТРА И ПАТРИЈАРХА: Заједничка порука јединства, разумевања и солидарности у временима изазова (ФОТО)

FOTO: Srpska pravoslavna crkva

Prilikom srdačnog susreta ministar Udovičić i Njegova svetost razgovarali su o posebnoj važnosti koje jedinstvo, razumevanje i solidarnost imaju u vremenima izazova sa kojima se suočavamo.

Ministar Udovičić posebno je zahvalio Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju na podršci koju crkva pruža mladima koji su u brojnim iskušenjima svakodnevnice i porukama strpljenja i ujedinjenosti kao jedinog puta ka prevazilaženju svih izazova.

Zaključeno je da i crkva i država imaju isti cilj - zdravu omladinu i naciju, i da će svako na svoj način raditi na tome i dati svoj maksimum da se do tog cilja svakako dođe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)