POLJSKA PRVI TEST: Naši reprezentativci u badmintonu takmičiće se na turniru Svetskog seniorskog kupa

S. K.

24. 03. 2021. u 16:30

OTVORENO prvenstvo Poljske u badmintonu prvi je test za naše reprezentativce. Luka Milić, Mihajlo Tomić, Andrija Doder, Sara Lončar i Anđela Vitman od sutra do nedelje boriće se za odličja na turniru Svetskog seniorskog kupa. Marija Sudimac u Sergej Lukić iz zdrastavenih razloga neće učestvovati na turniru.

ПОЉСКА ПРВИ ТЕСТ: Наши репрезентативци у бадминтону такмичиће се на турниру Светског сениорског купа

FOTO: S. Krstović

Luka Milić sutra (11.10) u prvom kolu kvalifikacija muškog singla igra sa Brazilcem Jonatanom Matijasom, a Sara Lončar (14.50) sa Poljakinjom Joanom Podedvornjeksel.

U prvom kolu kvalifikacija muških dublova Doder i Tomić sutra (11.30) igraju sa Šveđanina Hansonom i Bekselom. Oba srpska miksa preskoćiće kvalifikacije, tako da će u petak Tomić i Vitmanova odmeriti snage sa švajcarskim parom Orteu, Iler, a Doder i Lončareva će krenuti od drugog kola, gde će igrati sa boljim iz duela: Stokfiša, Marčak - Karagajeva, Vorobeva (Rusija).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir