BIVŠI PARTIZANOVAC NOVI GENERALNI DIREKTOR ZVEZDE: Igrao za reprezentaciju, nosio crno-beli dres i tek sada ispunio san

Tanjug

26. 03. 2021. u 11:52

NEKADAŠNjI trofejni odbojkaški reprezentativac Srbije Nikola Rosić novi je generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda.

БИВШИ ПАРТИЗАНОВАЦ НОВИ ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ЗВЕЗДЕ: Играо за репрезентацију, носио црно-бели дрес и тек сада испунио сан

Foto: N.Paraušić

On je na toj funkciji nasledio Anu Avramović, a dobio je jednoglasnu podršku novog Upravnog odbora kluba, koji želi da crveno-bele vrati na stare staze uspeha.

"Odbojka je moj život i želim da joj dam još više u budućmosti. Ovo nije moj povratak, već duže vreme imam internacionalni kamp sa Aleksandrom Atanasijevićem i partnerski učestvujem u jednoj menadžerskoj agenciji. Zašto Zvezda? Igrao sam u Partizanu, ali svi moji prijatelji znaju koliko ja volim ovaj klub i ovo je ispunjenje mog dečačkog sna, mojih ukućana i moje sestre, koja je bila učesnik jednog od dva najveća uspeha kluba", emotivno je ispričao Rosić na zvaničnoj promociji.

On je dodao da su dva najvažnija cilja - prvi da se ekonomski ozdravi Zvezda i takmičarske seniorske ekipe vrate na mesto koje im pripada, u Srbiji i Evropi, a drugi da se stvore odlični uslovi za mlađe kategorije.

"Plan je da napravino prepoznatljiv sistem kod nas i šire, da damo primer i ostalim klubovima i budemo škola odbojke koja će dati buduće reprezantativce. Napravili smo jak Upravni odbor, to su ljudi koji su puni energije i želje da zajedno postignemo isti cilj i da se Zvezdi vrate slavni dani. Hvala svim u klubu a posebno gospođi Ani Avramović, koja me je oberućlčke prihvatula i koja će ostati moj savetnik", poručio je Rosić.

Jedan od članova Upravnog odbora privrednik Milan Vujko istakao je da se priključio timu kao veliki zvezdaš, na poziv Dragana Kilibarde, i čovek koji je već angažovan u džudo klubu, FK Grafičar i Bodibilding savezu.

"Verujem da ćemo napraviti velike uspehe na domaćim terenima i što pre na evropskoj sceni", poručio je Vujko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk