MINISTAR UDOVIČIĆ SA NAJBOLJIM SRPSKIM STRELCIMA: Šampionske medalje stvaraju samo timovi, mi smo tu da vam pružimo podršku (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 14:21

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić i danas je bio sa našim sportistima koji su u pripremnom ciklusu za Olimpijski igre u Tokiju.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ СА НАЈБОЉИМ СРПСКИМ СТРЕЛЦИМА: Шампионске медаље стварају само тимови, ми смо ту да вам пружимо подршку (ВИДЕО)

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Najbolji strelci Srbije i ministar razgovarali su direktno i otvoreno o svemu važnom za njih i na strelištu, ali i van njega, kao i o svim budućim planovima i potrebama na putu ka najvišem cilju ovog leta - olimpijskim medaljama za našu Srbiju.

- Šampionske medalje stvaraju samo timovi koji su odlučni i jaki, koji ne staju pred izazovima i veruju da i znaju i mogu da stignu do cilja. Svaki detalj je važan, a neretko i odlučujući i zato smo tu da direktno komuniciramo o svemu i svakodnevno. Naši reprezentativci u streljaštvu su rešeni, motivisani, vredni i posvećeni, a mi smo tu da im pružimo svu moguću podršku, i na terenu, ali i van njega, da kada je najvažnije imaju mirnu ruku i hitac koji pogađa metu - rekao je ministar Udovičić.

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta i kroz nikad veću finansijsku podršku sistemu sporta nastoji da pruži najbolje uslove našim olimpijcima i onima koji se tek bore za osvajanje kvote za Tokio.

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar i lično i neposredno želi da pruži dodadnu motivaciju i podstreh, kao i da prenese i svoje sportsko olimpijsko iskustvo našim sportistima, jer za najsjajnija odličja uslov je tim koji je zajedno svakog dana i u svemu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!