MARČETI POMAŽE GRANADE: Bokseri Partizana na pripremama kraj Drine u LJuboviji

06. 04. 2021. u 09:45

NA Vrhpolju na Drini, Etno selu Bok, na pripremama se nalaze članovi BK Partizan iz Beograda. Pripremama rukovodi proslavljeni bokser, bivši šampion u superteškoj kategoriji u profi boksu i reprezentativac Srbije, glavni trener Mane Marčeta.

МАРЧЕТИ ПОМАЖЕ ГРАНАДЕ: Боксери Партизана на припремама крај Дрине у Љубовији

bokseri

Podršku mu pruža kubanski trener Pedro Granade. O zdravlju boksera se stara dr Branislav Velenac. Pripreme traju od 30. marta do 8. aprila i prisutno je 14 boksera.

Kondicioni treninzi su na relaciji „Bok“- Etno selo“ Knežević“ – Caparić, nakon čega se nastavlja sa tehničkim, taktičkim i specifičnim bokserskim pripremama u sportskoj sali na Vrhpolju. Sala je trenutno opremljena za bokserski kamp i u budućnosti će biti jedan od kampova reprezentacije „Srbije“ i „ Partizana“, i omladinske reprezentacije Srbije.

- BK“ Partizan“ trenutno se nalazi na pripremama u Etno selu“ Bok“, gde se priprema za kolo lige šampiona, tačnije za Prvu ligu Srbije. Novo ligaško prvenstvo Srbije je počelo 25. decembra prošle godine i Superliga Srbije brojaće osam klubova podeljenih u dve grupe po četiri . Mi se nalazimo u A grupi sa klubovima, BK Radnički ( Beograd), BK Radnički Kragujevac), BK Crvene Zvezda (Beograd). Sledeće, treće kolo se održava 9.aprila u Beogradu i mi dočekujemo BK Radnički (Kragujevac).Ovo kolo je veoma bitno za nas i mi se nadamo pobedi. Mislim da su momci odradili dobar deo priprema,zahvaljujući dobrim uslovima koje imamo ovde. Smatram da smo radili sve kako treba, po planu i programu i nadam se pobedi – rekao je trener Mane Marčeta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)