ŠUMAHER USKORO U JAVNOSTI: Svet će saznati u kakvom je stanju legenda Formule 1

G. KELIĆ

10. 04. 2021. u 20:08

SVET će ponovo videti lik Mihaela Šumahera.

ШУМАХЕР УСКОРО У ЈАВНОСТИ: Свет ће сазнати у каквом је стању легенда Формуле 1

FOTO: AP

Legendarni sedmostruki šampiona Formule 1, koji je pre osam godina doživeo stravičnu nesreću na skijanju, trebalo bi da se nađe u novom dokumentarnom filmu koji će sadržati do sada neviđene snimke posle nezgode i govoriti o njegovoj borbi nakon teške povrede mozga koja je njegov život pretvorila u senku i puko preživljavanje.

Porodica slavnog Nemca je dala pristanak i otvorila vrata svog doma. Inače, u dokumentarcu, čija je premijera više puta odlagana zbog pandemije korone, vođeni su razgovori sa njegovom suprugom Korinom, sinom Mikom (koji ove godine vozi za ekipu Has u F1), ćerkom Đinom-Mari i ocem Rolfom.

Šta je bio razlog Šumaherove porodice da pristane na snimanje jednog ovakvog filma nije do kraja jasno, tim pre što se o stanju bivšeg vozača jako malo znalo i njegov oporavak je svih ovih godina bio obavijen velom tajne. Takođe, supruga Korina je odskoro rešila da za šest miliona evra proda porodično imanje koje se nalazi kraj Ženevskog jezera i prostire se na dva hektara zemlje. Jedan od razloga za to jeste i činjenica da su troškovi zdravstvene nege izuzetno skupi i zato porodica izuzetno vodi računa o finansijskoj situaciji.

Podsećamo, Mihael Šumaher je 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskim Alpima doživeo nesreću kada je glavom udario u kamen i pretrpeo oštećenje mozga, nakon čega je upao u komu. Iz kome je izašao u junu 2014. i od tada se gotovo ništa ne zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk