PERUĐA ZOVE GRBIĆA: Finalista italijanskog plej-ofa želi da na klupi vrati nekadašnjeg selektora odbojkaša Srbije

S. K.

21. 04. 2021. u 13:26

NIKOLA Grbić je na meti Peruđe. Finalista italijanskog plej-ofa posle smene selektora odbojkaša Poljske, Belgijanca Vitala Hejnena želi da kormilo preuzme naš nekadašnji selektor, koji ove sezone briljatno vodi poljsku Zaksu. Ne bi trebalo izgubiti iz vida da je prvi klub koji je Grbić vodio po okončanju karijere, 2014. bila baš - Peruđa. Međutim, saradnja je trajala godinu dana.

ПЕРУЂА ЗОВЕ ГРБИЋА: Финалиста италијанског плеј-офа жели да на клупи врати некадашњег селектора одбојкаша Србије

Foto: N.Paraušić

Sada vlasnik Peruđe Sirći svim silama pokušava da vrati Grbića. Da li će u tome uspeti pokazaće naredne nedelje, jer je bivši kapiten Srbije fokusiran na finale Lige šampiona, u kojem njegova Zaksa 1. maja u Veroni igra sa Trentinom.

Grbić je ove sezone osvojio Kup Poljske, ali ne i prvenstvo, jer je njegova Zaksa u finalu plej-ofa izgubila od Jestržebskog sa 3:1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?