SVETSKI PRVAK NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Umalo pregazio policajca, pa pobegao posle nesreće (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 13:56

SEDMOSTRUKI svetski šampion u reliju Sebastien Ožije izazvao je u nedelju saobraćajnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, tokom pretposlednje etape hrvatskog relija.

СВЕТСКИ ПРВАК НАПРАВИО ХАОС У ЗАГРЕБУ: Умало прегазио полицајца, па побегао после несреће (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako prenosi Index, Ožije se bez žmigavca prestrojio u desnu traku, gde je na njega u tom trenutku naleteo automobil koji nije učestvovao u trci.

Od posledica sudara je završio na bankini kod autobuske stanice. Na društvenim mrežama kruži snimak nesreće u kojoj niko nije povređen te je utvrđena samo materijalna šteta.

Potom je policija zaustavila Francuza, i na njemu se vidi kako tri policajca i vlasnik drugog vozila stoje ispred 700.000 evra vredne Ožijeeve Tojote Jaris koja je oštećena na strani suvozača.

Ožije se sa njima prepirao, a onda na iznenađenje svih krenuo i pored toga što je policajac i dalje stajao pored automobila, gotovo naslonjen na haubu.

Policajac je čak pokušao da zaustavi nervoznog Francuza. Ožije se nije zaustavio, dao je gas, pa je policajac u poslednjem trenutku izbegao teže povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?