"NASTAVLJA SE DOMINACIJA SRPSKIH RVAČA" Čestitka ministra Udovičića Nemešu

Novosti online

25. 04. 2021. u 19:47

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Mateu Nemešu titulu šampiona Evrope. Tom prilikom istakao je da je ovo još jedno zlato za Srbiju, a da je Nemeš pokazao da je najbolji rvač Evrope. Takođe, Udovičić je čestitao i stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije.

НАСТАВЉА СЕ ДОМИНАЦИЈА СРПСКИХ РВАЧА Честитка министра Удовичића Немешу

FOTO: Rvački savez Srbije

Nemeš je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Varšavi, u kategoriji do 67 kilograma grčko-rimskim stilom, pošto je u finalu savladao domaćeg takmičara Mateuša Bernateka.

- Još jedno zlato za Srbiju i ponovo srpska himna i zastava na evropskom pobedničkom postolju! Danas je i Mate Nemeš pokazao da je najbolji rvač Evrope! Čestitam šampione! Sve čestitke i stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije na dominaciji srpskog rvanja u Evropi - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Nemeš je u finalu impresivno rvao. Brzo je stekao prednost od 5:0. U završnici je Poljak osvojio dva poena zbog opomene Nemešu, ali je na isti način Nemeš stigao do još dva poena i ukupne pobede.

Ovo je najveći uspeh u karijeri 27-godišnjeg Nemeša koji je bio treći na Svetskom prvenstvu u kazahstanskom Nursultanu 2019.

Rvači Srbije iz Poljske se vraćaju sa dve zlatne medalje, jer je prethodno Zurabi Datunašvili osvojio titulu u kategoriji do 75 kilograma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)