UDOVIČIĆ UGOSTIO TEKVONDOISTE I VESLAČE: "Ministarstvo omladine i sporta uvek uz sve naše sportiste"

Novosti online

26. 04. 2021. u 15:27

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je sa aktuelnim evropskim vicešampionima u tekvondou Milicom Mandić i Mahdijem Hodabahšijem i osvajačima evropske bronze u veslanju Milošem Vasićem i Martinom Mačkovićem i njihovim trenerima Draganom Jovićem i Nikolom Stojićem o pripremama za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

УДОВИЧИЋ УГОСТИО ТЕКВОНДОИСТЕ И ВЕСЛАЧЕ: Министарство омладине и спорта увек уз све наше спортисте

FOTO: MOS

Udovičić je tokom razgovora našim olimpijcima još jednom čestitao na osvojenim medaljama i razgovarao o budućim aktivnostima i izazovima koji ih očekuju do početka Olimpijskih igara.

Naši vrhunski sportisti su ovom prilikom istakli da su uslovi u kojima treniraju bolji nego ikada do sada i zahvalili se na punoj podršci koju imaju.

Udovičić je naglasio da će Ministarstvo omladine i sporta i ubuduće biti uz sve naše sportiste i da je uveren da će svi oni na najbolji mogući način predstavljati našu Srbiju u Tokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)