PROBLEMI PRED OI: Vanredno stanje u Tokiju, pozitivne učesnike će odmah eliminisati!?

Novosti online

28. 04. 2021. u 17:24

PANDEMIJA korona virusa ponovo divlja određenim delovima sveta. Među pogođenim zemljama je i Japan koji bi u Tokiju trebalo da organizuje Olimpijske igre.

ПРОБЛЕМИ ПРЕД ОИ: Ванредно стање у Токију, позитивне учеснике ће одмах елиминисати!?

Foto: EPA

To je povod da organizacioni odbor Olimpijskih i Paraolimpijskih igara pripremi novi protokol po kome će učesnici OI morati da se ponaša tokom trajanja Igara. 

Članovi olimpijskih timova neće morati da budu u dvonedeljnom karantinu po dolasku u Japan, iako je prvobitno to bilo predviđeno, a sportisti će odmah moći da krenu sa treninzima. Oni će ipak biti u balonu i moći će da se kreću između trening centara i svojih soba.

Testiranja na korona virus će biti svakodnevna za učesnike Igara, a svako ko bude pozitivan biće odmah eliminisan. Pre dolaska u Japan, svi će morati da urade dva testa, a u Japan će ući samo oni koji budu imali negativan nalaz. 

Zemlja izlazećeg sunca ima velike probleme sa koronom pošto je umrlo više od 10.000 ljudi, a u Tokiju je pre par dana proglašeno i vanredno stanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)