POSEBAN ISPRAĆAJ ZA ATANASIJEVIĆA: Bakljada u Batinu čast

Novosti online

28. 04. 2021. u 21:52

RASTANAK uz bakljadu i mnogo emocija. Aleksandar Atanasijević će posle osam godina napustiti Peruđu i od naredne sezone će braniti boje Belhatova, a navijači italijanskog kluba su odlučili da se od srpskog korektora oproste na spektakularan način i zahvale mu za sve što je učinio za njih u prethodnom periodu.

ПОСЕБАН ИСПРАЋАЈ ЗА АТАНАСИЈЕВИЋА: Бакљада у Батину част

FOTO: N. Paraušić

Veliki broj ljudi se okupio ispred dvorane u Peruđi i uz pesmu i baklje skandirao Atansijeviću koji se i sam latio mikrofona, ganut gestom simpatizera kluba kojem je doneo istorijsku triplu krunu.

- Nisam očekivao sve ovo, ne znam kako da zahvalim navijačima koju su već toliko učinili za mene. Mnogo su nam nedostajali, Peruđa nije isti tim bez njih - rekao je Atanasijević i dodao:

Foto: Printskrin

- Hvala im ovom divnom oproštaju, mislim da se u svetu odbojke ovako nešto nikada nije desilo, da ovako nekog isprate. Žao mi je što nismo pobedili u finalu, lepše bi bilo da sam se peharom oprostio od kluba - rekao je popularni Bata na ispraćaju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!