MINISTROVA PODRŠKA I SAVETI VETAR U LEĐA: Vanja Udovičić i MOS na treningu olimpijke Zorane Arunović

Novosti online

09. 05. 2021. u 13:58

MINISTAR Omladine i sporta Vanja Udovičić je ne tako davno je i sam bio vrhunski sportista a na sadašnjoj funkciji koristi svaku priliku da lično bude uz naše olimpijce i njihove trenere koji se spremaju za put na velika međunarodna takmičenja i u Tokio na Olimpijske igre.

МИНИСТРОВА ПОДРШКА И САВЕТИ ВЕТАР У ЛЕЂА:  Вања Удовичић и МОС на тренингу олимпијке Зоране Аруновић

foto: MOS

U nedelju je sa našom strelkinjom Zoranom Arunović, koja će boje Srbije braniti na Evropskom prvenstvu u Osijeku krajem maja (23.5-6.6.2021), kao i u Tokiju na Olimpijskim igrama, bio na prepodnevnom treningu.

Mnogo puta ministar Udovičić je ponovio da voli uvek direktno da komunicira sa sportistima i trenerima, jer je i sam prolazio taj put i zna da snaga, motiv i energija nekada leže u pravo u svemu onome što je van svih formalnih okvira.

Sjajne Zorana i njena sestra Jelena, koja joj je trener, su apsolutno posvećene, fokusirane na rad i pripreme i pravi primer da šampioni izazove, kojih nikada nije bilo više pred velika takmičenja i Olimpijske igre, tretiraju kao prepreke koje pobeđuju na putu do uspeha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)