GRBIĆ SE VRATIO U ITALIJU: Srbin napustio šampiona Evrope i otišao u Peruđu

Novosti online

18. 05. 2021. u 08:35

Doveo je Nikola Grbić Zaksu do vrha Evrope i tu je – ostavio.

ГРБИЋ СЕ ВРАТИО У ИТАЛИЈУ: Србин напустио шампиона Европе и отишао у Перуђу

Foto CEV

Legendarni srpski odbojkaški as, koji je sada već postao i trofejni trener, raskinuo je ugovor sa poljskim klubom. Iako je u decembru produžio saradnju na još dve godine, Grbić je odlučio da se vrati u Italiju.

Objašnjenje kojeg se drže obe strane su – privatni razlozi.

„Ovo nije laka situacija za nas, ali i Nikola je teško doneo odluku. Nisu u pitanju ni novac niti neki drugi uslovi, već isključivo porodični razlozi i zbog toga moramo da imamo razumevanja“, rekao je Sebastijan Šviderski, predsednik Zakse, za klupski sajt.

Srpski trener je priznao da je teška srca odlučio da ode.

„Zaksa i predsednik Šviderski su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da me zadrže. I zato mi je ova odluka još teže pala. Nikada u trenerskoj karijeri nisam imao, a verovatno neću ni imati, lepše iskustvo nego ovde. Uslovi su savršeni, zatekao sam dobru hemiju u ekipi, imali smo mnogo samopouzdanja. Zato mi je teško da odem“, rekao je Grbić, koji je sa poljskim klubom osvojio Ligu šampiona, Kup Poljske, dva Superkupa.

A, poznato je i gde će Nikola Grbić nastaviti karijeru. Kao što se šuškalo prethodnih dana, a i on potvrdio u današnjem broju Žurnala, novi klub će mu biti Peruđa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!