ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALA U FINALU TURNIRA U BEOGRADU: Kvalifikant iz Slovačke stoji Novaku na putu ka novoj tituli

Novosti online

28. 05. 2021. u 19:42

NOVAK Đoković u finalu turnira u Beogradu igraće protiv Slovaka Aleksa Molčana koji se glavnog žreba domogao kroz kvalifikacije.

ЂОКОВИЋ САЗНАО РИВАЛА У ФИНАЛУ ТУРНИРА У БЕОГРАДУ: Квалификант из Словачке стоји Новаку на путу ка новој титули

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 23-godišnjak ne samo da je prošao kvalifikacije već je došao u priliku da se bori za trofej. Ipak, tu ga čeka težak zadatak, tačnije najteži u vidu najboljeg tenisera sveta.

Molčan (255. na ATP listi) je u polufinalu posle preokreta i velike borbe pobedio Argetninca Federika Delbonisa sa 4:6, 6:4, 6:4.

Slovak nije poznat teniskoj javnosti, uglavnom igra čelendžere. Sada se odlučio za ATP turnir i nema dileme da će ovaj u Beogradu pamtiti do kraja života.

Momak iz Prešova je do sada na terenima Teniskog centra Novak igrao protiv dvojice Srba. Najpre je u prvoj rundi pobedio Hamada Međedovića sa 2:0, a onda identičnim rezultatom Peđu Krstina.

Ipak, treba biti realan i reći da je Đoković veliki favorit na ovom meču. Nole sutra od 14 sati igra svoje 119. finale u karijeri.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)