NIJE TI OVO KUL, RODŽERE: Federer nesportskim ponašanjem izazvao bes sudije i Čilića

Novosti online

03. 06. 2021. u 20:03

NEKADA najbolji teniser sveta i višestruki osvajač fer-plej nagrade koju su mu dodeljivale kolege, Rodžer Federer, savladao je Marina Čilića sa 3:1 (6:2, 2:6, 7:6, 6:2) i plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, ali je na tom meču pokazao da je vremenom zaboravio šta je to fer-plej!

НИЈЕ ТИ ОВО КУЛ, РОЏЕРЕ: Федерер неспортским понашањем изазвао бес судије и Чилића

FOTO: Tviter/Printskrin

Pobeda švajcarskog tenisera ostaće u senci incidenta, koji je izazvao u drugom setu, u kome je Hrvat zapretio odličnom igrom.

Tada je Rodžer počeo da pravi scene i koristio je svaki trenutak da odugovlači između dva poena, ali je to sudija znao da sankcioniše.

Naime, Čilić je želeo da servira, a Federer se nonšalantno prošetao do peškira kako bi se obrisao, potom je ušao u verbalnu raspravu sa sudijom, kako bi mu objasio da nije imao lošu nameru.

Pokušao je Federer da se izvini hrvatskom teniseru, ali mu je ovaj odbrusio i rekao da ga je nekoliko puta čekao, što nije u redu. 

Nije to bio prvi nesportski potez Federera, tokom poena pri rezultatu 5:1 Rodžer je skratio lopticu i video da će Hrvat to teško stići. Ipak, nije sačekao da vidi rasplet nego se samo okrenuo leđima ka mreži. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!