BEKER ISPROZIVAO MUSETIJA PA ŠOKIRAO: Novak nije favorit u četvrtfinalu!

Novosti online

08. 06. 2021. u 08:36

BORIS Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića i trostruki osvajač Rolan Garosa, žestoko je kritikovao Italijana Lorenca Musetija zbog odluke da se povuče sa meča protiv Novaka Đokovića.

БЕКЕР ИСПРОЗИВАО МУСЕТИЈА ПА ШОКИРАО: Новак није фаворит у четвртфиналу!

Foto AP

Italijan je vodio 2:0 u setovima protiv Noleta koji je ekspresno stigao do 2:2, a Italijan je u petom setu pri 4:0 odlučio da se povuče zbog povrede prepone. 

- Nisam video da je upitanju neka ozbiljna povreda, te mislim da to nije bilo u redu, da se povuče. Trebalo bi da poštujete i onog igrača s druge starne mreže i da kažete "danas me je pobedio" - rekao je Beker za "Eurosport" i dodao:

- Da, bilo bi 6:0. Ali, to je test zrelosti. Novak je šampion i sigurno je navikao na ovakve situacije. Museti je verovatno u jednom trenutku pomislio da može da pobedi prvog reketa sveta. Uvek moraš da veruješ u sebe, pogotovo protiv velikana.

Upitan šta očekuje od četvrtfinalnog duela između Đokovića i Beretinija, Beker je dao zanimljiv odgovor:

- Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Musetijem i video je da je Đoković pobediv, smatra Beker. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu