SRPSKI TENISER NAJAVIO KRAJ: Posle Vimbldona završavam karijeru

Novosti online

08. 06. 2021. u 17:31

PRED nama je kraj jedne epohe i zaključak jedne dobre teniske priče - Viktor Troicki nakon Vimbldona završava karijeru.

СРПСКИ ТЕНИСЕР НАЈАВИО КРАЈ: После Вимблдона завршавам каријеру

Foto arhiva VN

Selektor Srbije je u razgovoru za Telegraf potvrdio i podelio osećanja koja ga obuzimaju zbog toga što će učešće na terenu zameniti sa klupom i savetima za ostale.

Ovenčao je Srbiju sa trofejom Dejvis kupa, osvojio tri vredne ATP titule, savladao mnoge gigante svetskog tenisa, a uskoro se okreće drugim stvarima u životu.

- Poslednji turnir je ujedno i sledeći turnir, a to je Vimbldon i definitno sam rešio sam da posle toga okončam karijeru. Neću više igrati profesionalno i eto malo sam i emotivan, ali se i radujem tom trenutku i imam neke nove planove. Ostaću u sportu, u tenisu, ali radujem se što ću konačno biti više kući i uz porodicu.

Dolazi novi talas, a Viktor za sve njih ima savet.

- Poruka za mlade je da budu vredni, da daju sve od sebe i da se nikada ne predaju. To je uvek neka moja poruka mlađim, jer to je nešto što sam ja naučio iz svoje karijere i iz svog života. Zaista kada si vredan i kada radiš rezultati se vraćaju, ali nema predaje do kraja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)