NADALA NE ZANIMA ĐOKOVIĆ: Igrao sam „Čoveče, ne ljuti se“

Novosti online

08. 06. 2021. u 18:24

Španski teniser Rafael Nadal kaže da nije ispratio dramatičan meč koji je Novak Đoković igrao protiv Lorenca Musetija u pet setova.

НАДАЛА НЕ ЗАНИМА ЂОКОВИЋ: Играо сам „Човече, не љути се“

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Novak je u ponedeljak igrao osminu finala protiv 19-godišnjeg Italijana koji je dobio prva dva seta i umalo šokirao ceo teniski svet.

Već u trećem setu kad mu je malo ponestalo snage Đoković je počeo da pogađa, podigao je energiju i za četrdesetak minuta izjednačio na 2:2 u setovima.

Nadal, koji je u ponedeljak uveče lagano završio posao sa još jednim Italijanom, Janikom Sinerom, kaže da nije gledao meč Đokovića i Musetija, dok je čekao na svoj red.

„Nisam mogao da vidim mnogo od Đokovićevog meča jer sam igrao ‘Ne ljuti se, čoveče’. Ispratio sam samo od 4:4 u drugom setu dok Museti nije dobio taj-brejk“, rekao je Nadal posle meča sa Sinerom.

Đoković je na kraju dobio sa 6:7 (7), 6:7 (2), 6:1, 6:0 i 4:0, jer je Museti u petom setu predao meč zbog povrede. Siner je Nadalu pravio probleme samo u prvom setu.

„Izašao sam na kraj sa vrlo teškim protivnikom u tri seta i Švacrman koji sada dolazi je takođe vrlo komplikovan. Uvek je tako sa Dijegom. Izađe s posebnom motivacijom posle jednog vremena kada mu nije bilo lako“, kaže Nadal posle trijumfa 7:5, 6:3, 6:0.

Rafa se na konferenciji požalio i na svetla na Rolan Garosu.

„Ne znam zašto ih pale tako rano, smetala su mi. Pitao sam sudiju i rekao mi je da su zbog televizije. Pre smo igrali mečeve do devet sati uveče, bez da su palili svetla i mečevi su takođe bili na televiziji“, dodao je Nadal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk