ZBOG RAFE I NOLETA PREKRŠEN POLICIJSKI ČAS: Francuske vlasti nisu želele da isteraju navijače sa jednog od najuzbudljivijih mečeva

Novosti online

12. 06. 2021. u 00:26

NEVEROVATAN okršaj Novaka Đokovića i Rafaela Nadala praćen je sa neverovatnim emocijama sa tribina, a završetak meča je mogao da prođe bez publike, ako je verovati francuskim zakonima.

ЗБОГ РАФЕ И НОЛЕТА ПРЕКРШЕН ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС: Француске власти нису желеле да истерају навијаче са једног од најузбудљивијих мечева

FOTO: AP/Tanjug

U Francuskoj je na snazi odredba kojom stupa policijski čas nakon 11 sati, ali tada su Novak i Rafa taman bili u naletu i svi su gledali u sat - šta će da se desi?

Ništa se nije desilo. Tačnije, sudija je objavio da gledaoci mogu da ostanu na tribinama, a ta informacija je podstakla još više publiku do tačke vrenja.

Na kraju, na ulicama su bili samo organi reda i ljudi koji su se sa meča Đokovića i Nadala vraćali kući.

Ovo je ipak izuzetak i sa merama će se verovatno nastaviti, jer ne postoje informacije da će od ovog momenta situacija zbog korone biti relaksirana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S