IZRAZ LICA JELENE ĐOKOVIĆ GOVORI SVE: Drama u završnici prvog seta neizdrživa

Novosti online

13. 06. 2021. u 16:53

PRVO je Cicipas veoma nezgodno pao na levu ruku i moglo je da dođe do ozbiljne povrede. Ipak, pridigao se, ostao prekriven šljakom i tako nastavio da igra taj-brejk.

ИЗРАЗ ЛИЦА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ ГОВОРИ СВЕ: Драма у завршници првог сета неиздржива

FOTO: Printskrin

Poveo je sa čak 5:2 u jednom trenutku i delovalo je da Novak ne može da se vrati, ali kompletan preokret je napravio srpski teniser i stigao do 6:5.

Jedan poen je bio spektakularan kada je Novak otišao do mreže, stigao loptu i jedva je poslao u polje protivnika. "Zaplesala" je na mreži i prešla preko.

Cicipas je tad servirao za opstanak i na svoj drugi servis uspeo da izbori poen, a onda ponovo na drugi servis stigne do prednosti neverovatnim udarcem kom je i Đoković aplaudirao.

Na kraju je na servis Đokovića uspeo da dođe do 8:6 i na taj način osvoji prvi set. Strahovita borba, a u jednom trenutku je kamera bila na Jeleni Đoković i njen izraz lica je dovoljno govorio kakvim uzbuđenjima prisustvujemo u finalu Rolan Garosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna