MATS VILANDER: Novak je mašina, nije sa ove planete! Ne znam kako se vratio u meč?!

Novosti online

13. 06. 2021. u 20:23

NOVAK Đoković je još jednom pokazao mentalnu sposobnost koja ga krasi. Odigrao je neverovatan meč u pet setova protiv Stefanosa Cicipasa.

МАТС ВИЛАНДЕР: Новак је машина, није са ове планете! Не знам како се вратио у меч?!

FOTO: AP

- Novak je mašina, ja ne znam šta je sebi ubacio u glavi na 0:2. Ne znam kako se vratio u meč. U trećem setu sam rekao "u, ovo ide u pet setova". To je uradio i protiv Lorenca Musetija. Posle povratka delovalo je da ne može niko da ga pobedi. Bio je pravi džentlmen. Rekao je puno ohrabrujućih reči o Cicipasu nakon meča, rekao je Mats Vilander. 

Legendarni teniser nada se da ovaj poraz neće ostaviti ozbiljne posledice na mladog grčkog tenisera. 

- Cicipas je vodio 2:0, a izgubio je meč. Nadam se da mu to neće ostaviti puno ožiljaka. Novak zna kako se igra u pet setova. 

Pohvalio je Vilander na kraju "veliku trojku"

- "Velika trojka" u poslednjim godinama radi neverovatne stvari. Ovi momci nisu sa ove planete. Ovo što oni rade je neverovatno, zaključio je Mats Vilander. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)