MIŠA ZVEREV: Đoković je mašina, ratnik na terenu, džentlmen van njega! Mislima je već u Londonu

Novosti online

13. 06. 2021. u 21:20

MIŠA Zverev je govoreći za "Eurosport" u superlativu govorio o Novaku Đokoviću.

МИША ЗВЕРЕВ: Ђоковић је машина, ратник на терену, џентлмен ван њега! Мислима је већ у Лондону

FOTO: AP/Tanjug

Stručni konsultant sportske televizije nije krio oduševljenje igrom Novaka u finalnom meču protiv Stefanosa Cicipasa. 

- Novak je legenda i na putu je da uzme sva četiri grend slema ove sezone. Ne znam da li će to i uspeti, ali njegovo dostignuće je neverovatno, pogotovo zbog načina kako je danas pobedio. Gubio je 2:0 u setovima, bio je nadigran od strane mlađeg tenisera, a onda se vratio, nadmašio ga, bio je jači i fizički i mentalno. Bilo je neverovatno, ocenio je Zverev.

Kris Evert je na tviteru rekla da se Đokoviću uvek i sve vidi u očima, a takvu tvrdnju je izneo i Zverev.

- Gledao sam Novaka dok se spremao za ceremoniju dodele trofeja. I izgledao je kao da se već sprema za Vimbldon! Bio je toliko fokusiran. Mislim da je u mislima već razmišljao o tome kako će i s kim će igrati u Londonu, kako će se pripremiti, oporaviti. On je mašina!

Zverev je potom pohvalio Novaka zbog obraćanja Stefanosu Cicipasu nakon finala. 

- Lepo je videti Novaka kako je pravi ratnik na terenu, a istinski džentlmen van njega uputio je reči ohrabrenja mladom Cicipasu. On o svemu vodi računa, nikada ne brza ni na terenu ni van njega, on je u svom umu uvek u miru sa samim sobom. Nemam prave reči da opišem koliko je njegovo izdanje neverovatno, podvukao je Miša Zverev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!