ĐOKOVIĆ POČASNI GRAĐANIN VISOKOG? Inicijativa Semira Osmanagića za zasluge srpskog tenisera

Novosti online

14. 06. 2021. u 19:41

NOVAK Đoković mogao bi uskoro da postane počasni građanin bosanskog grada Visoko.

ЂОКОВИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН ВИСОКОГ? Иницијатива Семира Османагића за заслуге српског тенисера

Foto: Printskrin

Samo dan nakon osvajanja Rolan Garosa, na inicijativu Semira Osmanagića, direktora Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida sunca“, predloženo je da prvi reket sveta, bude proglašen počasnim građaninom Visoko.

- Upravo danas predali smo inicijativu komisiji za dodelu priznanja za njegove zasluge u promociji Visokog i izgradnji pozitivne slike o Bosni i Hercegovini u svetu. Tri puta je posetio piramide, tunele i park. Svaka njegova poseta privukla je pažnju medija širom sveta i svaki njegov intervju bio je izuzetno afirmativan. Zalagao se za saradnju na našem području. Njegova potpuna posvećenost je neverovatna i želimo da mu se odužimo na ovaj način - objasnio je Osmanagić za portal "Avaza".

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić srećan je zbog Novakovog uspeha i činjenice da je u nekoliko navrata odlučio da poseti ovaj bosanski grad.

- Tokom svoje posete poslao je lepe poruke iz Visokog, a ako uzmete u obzir činjenicu da je pobedio po dolasku u Visoko i da je nosio ovu našu pozitivnu energiju, onda moramo biti posebno ponosni jer će te poruke koje se šalju sigurno voditi i druge ljude da dođu i posete naš grad i upoznaju njegove lepote - naveo je Ganić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!