NAVIJALI BI I ZA HITLERA PROTIV ĐOKOVIĆA? Poznati novinar podsetio na izjavu svog kolege (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2021. u 10:00

POZNATI italijanski novinar Ubaldo Skanagata posle finala Rolan Garosa, u kome je većina publike na Šatrijeu navijala za Cicipasa, podsetio se poređenja Novaka Đokovića sa Adolfom Hitlerom.

НАВИЈАЛИ БИ И ЗА ХИТЛЕРА ПРОТИВ ЂОКОВИЋА? Познати новинар подсетио на изјаву свог колеге (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Novinar poznat po „Not too bad“ razgovoru sa Đokovićem je bio prisutan na stadionu „Filip Šatrije“ tokom ovogdišnjeg finala, u kojem je srpski teniser pobedio Stefanosa Cicipasa sa 3-2 u setovima.

Skanagata je objasnio da nije znao za koga da navija pred početak meča, te da je prethodno naveo razloge simpatija i za mlađeg i za starijeg tenisera, ali da mu zbog toga mnogi nisu verovali.

Ujedno je i primetio da su njegovi čitaoci pretežno bili na Cicipasovoj strani, što je bio i slučaj na tribinama stadiona u Parizu.

Takođe, među navijačima Grka bilo je i onih koji su samo želeli da neko iz „naredne generacije“ osvoji Grend slem, ali i navijača Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji nisu želeli da Novak priđe na jedan Slem od njihovih miljenika.

Zbog toga se Skanagata prisetio komentara njegovog kolege Stefana Semerara.

„Sećam se kada se našalio da i kada bi Đoković igrao protiv Hitlera, ljudi bi i dalje pronašli način da navijaju za njegovog protivnika“, napisao je Skanagata u svom blogu.

Italijanski novinar je dodao razlog toga što je nikad više navijača bilo na strani Cicipasa to što se jaz između „velike trojke“ i „naredne generacije" značajno smanjio, čemu govori i to da je Cicipas vodio sa 2-0 u setovima.

Za to da jedan Grk postane Grend slem šampion, navodi Skanagata, ima nekoliko razloga, a to su – promena stare garde, potencijalno najbolji teniser sveta iz zemlje u kojoj Teniski savez i federacija praktično ne postoje, porast ljubavi prema tenisu u Grčkoj, zemlji u kojoj vladaju fudbal i košarka...

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (7)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer