WTA LISTA: Stojanović 86. na listi, veliki skok Krunić

Novosti online

21. 06. 2021. u 10:33

SRPSKA teniserka Nina Stojanović od danas je 86. igračica na WTA listi, što je za jednu poziciju lošiji plasman u odnosu na prethodnu nedelju.

WТА ЛИСТА: Стојановић 86. на листи, велики скок Крунић

FOTO: G. Čvorović

Olga Danilović nazadovala je za dva mesta i trenutno je 160. tensierka sveta, a veliki skok za čak 35 mesta napravila je Aleksandra Krunić, koja je sada 211. u poretku.

Natalija Kostić lošije je plasirana u odnosu na pretodnu nedelju i pošto je otišla dva koraka unazad i trenutno je na 215. mestu WTA liste.

Na čelu je i dalje Australijanka Ešli Barti, ispred Japanke Naomi Osake i Rumunke Simone Halep.

Slede Boloruskinja Arina Sabalenka, Ukrajinka Elina Svitolina od danas je peta teniserka sveta, dok je Amerikanka Sofija Kenin pala na šeto mesto.

Top 10 kompletiraju Kanađanka Bjanka Andresku, Amerikanka Serena Vilijams, Poljakinja Iga Švjontek i Čehinja Karolina Pliškova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli