HVALA TI, VIKTORE: Veliki šampion Troicki okončao karijeru

Novosti online

23. 06. 2021. u 15:52

VIKTOR Troicki poražen je u drugom kolu kvalifikacija za Vimbldon. Bolji od selektora Dejvis kup tima Srbije bio je Amerikanac Brendon Nakašima, u tri seta - 6:2, 5:7, 6:3.

ХВАЛА ТИ, ВИКТОРЕ: Велики шампион Троицки окончао каријеру

Foto: Nebojsa Parausic

Jedan od najuspešnijih tenisera koga je Srbija imala - osvajač Devis kupa iz 2010 (doneo odlučujući poen za 3:2 protiv Francuza!), ATP kupa 2020. i dva Svetska ekipna prvenstva (2009. i 2012), kao i tri ATP turnira (Moskva 2010, Sidnej 2015. i 2016) - ranije je najavio da će posle Vimbldona završiti igračku karijeru.

U karijeri je pobeđivao najbolje igrače sveta, Đokovića, Nadala, Rodika, Hjuita, Čilića, Tima... Najbolji plasman u karijeri bio mu 12. mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)