ĐOKOVIĆ O PTPA: Pokreće nas podrška koju dobijamo, razumem kako je imati malo, dolazim iz zemlje razorene ratom

Novosti online

25. 06. 2021. u 22:44

NOVAK Đoković se obratio svetskoj javnosti. Najbolji igrač sveta zajedno sa Vasekom Pospišilom govori o organziciji PTPA čiji je osnivač.

ЂОКОВИЋ О ПТПА: Покреће нас подршка коју добијамо, разумем како је имати мало, долазим из земље разорене ратом

Foto: Tanjug/AP Photo

Srpski as je istakao da mu znači podrška tenisera i teniserki i da razume kako je kad neko ima malo, jer dolazi iz zemlje koja je bila razorena ratom.

- Pokreće nas energija i podrška koju dobijamo od tenisera i teniserki. Imao sam više uloga u tenisu, kao igrač, deo ATP saveta, organizator turnira. Dolazim iz zemlje razorene ratom. Razumem kako je imati malo. Igrače koji tek kreć, zato i želimo da ostavimo ovo nasleđe budućim generacijama. Želimo da pokrenemo nešto i osećamo da je ovo prilika koju ne treba da propustimo. Nadamo se da će izaći nešto sjajno iz ovoga - rekao je Đoković.

Prethodno je Đoković govorio i šta je cilj organizacije.

Podsetimo, Nole se trenutno nalazi u Londonu gde sprema za početak Vimbldona koji je zakazan za 28. jun i traje do 11. jula. Svetski broj jedan je i saznao rivala u prvom kolu grend slema koji je osvajao poslednja dva puta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)