MEKINRO KAO NIKAD NAHVALIO ĐOKOVIĆA: Novak je najbolji igrač na betonu svih vremena, ima šanse da osvoji zlatni slem

Novosti online

26. 06. 2021. u 16:51

BIVŠI američki teniser Džon Mekinro je neko ko je često znao da traži mane u svemu što radi Novak Đoković. Ipak, kako svetski broj jedan postaje sve više superioran tako i bivši najbolji igrač sveta menja ploču.

МЕКИНРО КАО НИКАД НАХВАЛИО ЂОКОВИЋА: Новак је најбољи играч на бетону свих времена, има шансе да освоји златни слем

FOTO: AP/Tanjug

Mekinro smatra da Đoković posle osvajanja Australijan opena i Rolan Garosa može da dođe do trofeja i na preostala dva grend slema (Vimbldon i Ju-Es open), ali i da donese Srbiji zlato na Olimpijskim igrama.

- On je najbolji igrač svih vremena na betonu. Ako ostane zdrav, ima šanse da osvoji zlatni slem. To ujedno znači da će ići u Tokio, što je fenomenalno za Srbiju. Pitao sam se hoće li to uraditi. Činjenica da hoće, pokazuje koliko veruje da može da osvoji zlato - rekao je Mekinro.

Osvajač sedam grend slem titula smatra da problem srpskom asu može da napravi samo fizička priprema.

- Najveća prerpeka moglo bi da mu bude fizičko stanje. Sada je na pola puta. Izgledao je fenomenalno u Parizu. Osvojio je najteži turnir za njega - zaključio je 62-godišnji Amerikanac.

Podsetimo, Đoković u ponedeljak počinje odbranu trofeja na Vimbldonu, a prvi protivnik mu je mladi Britanac Džek Drejper.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)