NOVINAR PROVOCIRAO NOVAKA PITANJEM O VAKCINI: Đoković ga smireno "ohladio" (VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2021. u 11:56

OVAJAČ 19 grend slemova Novak Đoković je lako savladao domaćeg tenisera Džeka Drejpera uprkos činjenici da je izgubio prvi set, a meč je okončao sa čak 25 as udaraca.

НОВИНАР ПРОВОЦИРАО НОВАКА ПИТАЊЕМ О ВАКЦИНИ: Ђоковић га смирено охладио (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/Fedal Tenis TV

Jedan američki novinar imao je skandalozan komentar da je Đoković prvi set možda izgubio zbog aplauza vakcini, aludirajući na činjenicu da Đoković odbija da se oglasi hoće li se ili neće vakcinisati protiv korona virusa.

- Mislim da sam imao jedan od najboljih serverskih mečeva ikada na bilo kojoj podlozi. Mislim da sam izjednačio neki rekord iz ove ili prošle godine u Australiji, neko mi je to rekao. Takođe sam imao 25 asova u četiri seta. Da, ne mogu biti zadovoljniji servisom na travi, koja je najbrža podloga i mnogo se brzih poena može dobiti na prvom servisu. Igrao je dobro Džek, borio se, ovo je bila jedinstvena prilika za njega da igra na Centralnom terenu Vimbldona, dobar je bio, imao je brejk šanse da se vrati u meč, ja sam u nekim momentima uhvaćen u spavanju, tražio sam svoj ritam i rad nogu na travi, bilo je malo klizavo zbog krova, ali zadovoljan sam igrom u ostala tri seta- , rekao je Đoković o svojoj partiji.

Novak je uspešno izbegao provokaciju novinara.

- Što se tiče drugog pitanja, ne znam na koga aludirate. Čuli smo ovacije, kada smo izlazili na teren, ali ne znam kome su bili upućeni, da budem iskren, rekao je Đoković, ne davajući povoda Britancima za senzacionalističke naslove. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!