KAO NA KLIZALIŠTU: Novak se okliznuo, čak ga je i sudija pitao da li je dobro (FOTO)

Novosti online

07. 07. 2021. u 16:13

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković se danas bori za polufinale Vimbldon, a rival mu je Marton Fučovič. Međutim, ono što se ponovo dešava su padovi!

КАО НА КЛИЗАЛИШТУ: Новак се оклизнуо, чак га је и судија питао да ли је добро (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Poznato je da ove godine naš as ima dosta problema sa proklizavanjem na terenu, a to se nastavilo i u ovom četvrtfinalu.

Đoković je dva puta pao na travu Centralnog terena Vimbldona tokom prvog seta četvrtfinala protiv Mađara Martona Fučoviča.

Oba puta, Novak je posle nekoliko sekundi ustao i nastavio meč, kao da se ništa nije dogodilo, iako ga je sudija u stolici dva puta pitao da li je sve u redu?

FOTO: AP

Podsetimo, Novak je na svakom od mečeva padao, a i sam je komentarisao da je iznenađen jer mu se to ranije nije toliko često dešavalo.

Ako pobedi Fučoviča, kao što je to i učinio u dosadašnja dva duela, Nole će u polufinalu igrati s boljim iz meča Hačanov - Šapovalov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S