NOVAK JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU! Šapovalov otkrio šta mu je Đoković rekao posle meča u svlačionici: "To je veoma lep gest"

Novosti online

09. 07. 2021. u 22:19 >> 10:13

IAKO je sa suzama u očima napustio poprište polufinala najvćeg teniskog turnira na svetu, Denis Šapovalov smogao je snage posle meča da se obrati publici a posebno je naglasio detalj kad mu je novak Đoković u svlačionici pružio reči utehe.

НОВАК ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАО ВЕЛИЧИНУ! Шаповалов открио шта му је Ђоковић рекао после меча у свлачионици: То је веома леп гест

FOTO: Tanjug/AP

Novak je u tri seta stigao do finala, 7:6(3), 7:5, 7:5, a posle meča je pohvalio mladog Kanađanina i naterao vimbldonsku publiku da ga aplauzom isprati u svlačionicu.

Tamo mu se kasnije i pridružio da ga uteši zbog poraza.

- Imao sam šanse u svakom setu. I treći set je bio prilično blizu. On je s razlogom broj jedan, iskusniji je i imao je malo sreće. Imao sam mnogo prilika, ali jednostavno mi nije išlo - rekao je Šapovalov posle meča.

Našalio se da bi voleo da mu Novak bude mentor, jer bi to značilo da bi prestao da igra.

- U svlačionici mi je rekao nekoliko reči, a to ne mora da radi. To je veoma lepo. Došao je u svlačionicu i rekao da zna kako mi je teško, ali da će proći - rekao je Kanađanin.

Nakon meča je izašao uplakan sa terena, a kasnije je objasnio zbog čega je to učinio.

- Nikada pre nisam osećao da bih mogao da se borim za trofej, zato me toliko boli. Zbog ovakvih stvari ga želim još više - kazao je Šapovalov.

Za kraj je prognozirao nedeljno finale verujući da debitant u finalu Mateo Beretini ima šanse protiv Đokovića.

- Mateo izgleda sasvim solidno sa zadnje strane terena, Novaku će biti jako teško da ga slomi - zaključio je Šapovalov sa prognozom finala koje se igra u nedelju od 15 sati.

(Sportske.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu