JELENA ĐOKOVIĆ O NOVAKOVOM RASPOREDU: Biće ovo brutalno leto!

Novosti online

10. 07. 2021. u 20:11

JELENA Đoković je poslala zanimljivu poruku putem društvenih mreža. Novak je u finalu Vimbldona, a tek ga čeka "ludnica".

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ О НОВАКОВОМ РАСПОРЕДУ: Биће ово брутално лето!

foto: EPA

Novak Đoković će imati priliku da podigne treći grend slem u sezoni, prethodno je osvojio Australijan open i Rolan Garos. 

Uoči finala Vimbldona je njegova supruga Jelena Đoković imala jednu zanimljivu poruku.

Odgovorila je na tvit koji je napisala francuska novinarka Karol Bušar.

- Slušam Šapovalova koji kaže da su ove dve nedelje bile iscrpljujuće, što je i normalno. Onda pomislim na Đokovića koji je pobedio u Melburnu, Parizu i igra u Londonu, plus sav pritisak sa ispisivanjem istorije koji ima. Opet, on je nešto potpuno drugačije u igri i u svojoj glavi, napisala je Karol.

Jelena je kratko odgovorila: 

- Biće ovo brutalno leto sa Olimpijskim igrama. Ne znam kako mu uspeva. Voli sport toliko da je svaki momenat na terenu bonus, napisala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!