IMAJU JAK RAZLOG DA NAVIJAJU ZA NOVAKA: Engleske reprezentacije pobeđuju u finalima koja igraju na dan kad Đoković osvoji Vimbldon (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2021. u 15:45

POSLEDNjI put kad su se dva velika sportska događaja desila u isto vreme u Londonu, bilo je to 2019. godin, Novak Đoković je osvojio Vimbldon u epskom finalu protiv Rodžera Federera, a reprezentacija Eengleske je postala svetski prvak u kriketu, pobedom nad Novim Zelandom.

ИМАЈУ ЈАК РАЗЛОГ ДА НАВИЈАЈУ ЗА НОВАКА: Енглеске репрезентације побеђују у финалима која играју на дан кад Ђоковић освоји Вимблдон (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Sujeverni Englezi veruju da bi im i ove godine trijumf srpskog tenisera doneo sreću, u večerašnjem finalu Eura protiv Italije.

To bi mogao da bude i razlog što je publika u finalu Vimbldona koje možete da pratite našem portalu neobično naklonjena Noletu, iako je srpski teniser juče izjavio da će u večerašnjem fudbalskom finalu navijati za Italijane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)