ZAŠTO NOVAK JEDE TRAVU POSLE OSVAJANJA VIMBLDONA? Jednom je objasnio zašto ovo radi - mada postoje i druge verzije priče (VIDEO)

Novosti onlajn

11. 07. 2021. u 23:15

NOVAK Đoković je osvojio svoju 20. Grend slem titulu i svoj šestu na Vimbldonu, čime je ušao u anale tenisa i oborio neke večne rekorde.

ЗАШТО НОВАК ЈЕДЕ ТРАВУ ПОСЛЕ ОСВАЈАЊА ВИМБЛДОНА? Једном је објаснио зашто ово ради - мада постоје и друге верзије приче (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Najbolji teniser sveta, a možemo sada slobodno da kažemo i najbolji svih vremena, ponovo je nastavio svoju tradiciju nakon osvajanja titule.

Naime, čim je osvojio svoj poslednji poen protiv Matea Beretinija, Novak je čučnuo, počupao je nekoliko travčica i pojeo ih.

Mnogi se pitaju zašto je to tako, a Nole je svojevremeno to objasnio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Zato što sam vegetarijanac - našalio se prvo Novak kada su ga to pitali, a zatim objasnio.

- Kao klinac sam sanjao da osvajam Vimbldon, i to mi je još tada bila jedna od želja kada pobedim u finalu. Želeo sam da uradim nešto drugačije, nisam naišao na originalniju ideju, pa sam odlučio da pojedem malo trave. Mnogi me pitaju kakvog je ukusa, to je najbolja trava na svetu - objasnio je Đoković.

Ipak, neka stara narodna verovanja govore da Novak to radi zato što to znači da "uzima pelcer" i da je to znak da će se vratiti i ponovo osvojiti pehar na istom mestu.

Pošto Novaku na Vimbldonu nedostaju još tri da postane apsolutni rekorder Vimbldona i pretekne Rodžera Federera koji ima osam titula ovde, verujemo da će bar još tri puta jesti najukusniju travu na svetu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli