VTA LISTA: Veliki napredak Krunićeve, Nina i Olga nazadovale

Novosti online

09. 08. 2021. u 15:46

NAJBOLjE rangirana srpska teniserka Nina Stojanović nazadovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj VTA rang-listi zauzima 93. mesto.

ВТА ЛИСТА: Велики напредак Крунићеве, Нина и Олга назадовале

Foto: EPA

Stojanović je na 93. poziciji sa 880 bodova, Olga Danilović je pala za tri pozicije i trenutno je 144. teniserka sveta, dok je Aleksandra Krunić napredovala za čak 71. poziciju i zauzima 197. mesto.

Australijanka Ešli Barti je i dalje prva teniserka sveta, ispred Japanke Naomi Osake, Beloruskinje Arine Sabalenke i Amerikanke Sofije Kenin.

Ukrajinka Elina Svitolina, Čehinja Karolina Pliškova i Poljakinja Iga Švjontek su napravile po jedan korak napred, dok je Kanađanka Bjanka Andresku pala za tri pozicije.

Garbinje Mugurusa je i dalje deveta, a od danas je prvi put među najboljih deset na svetu i šampionka Rolan Garosa, Čehinja Barbora Krejčikova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S