„ĐOKOVIĆ NEĆE PROPUSTITI PRILIKU DA OSVOJI JU-ES OPEN“: Austrijanac vidi Srbina kao glavnog favorita u NJujorku

Novosti online

23. 08. 2021. u 15:11

AUSTRIJSKI teniser Dominik Tim zbog povrede neće učestvovati na Ju-Es open, pa samim tim neće moći da brani titulu osvojenu prošle godine. On kao naslednika na tronu vidi Novaka Đokovića.

„ЂОКОВИЋ НЕЋЕ ПРОПУСТИТИ ПРИЛИКУ ДА ОСВОЈИ ЈУ-ЕС ОПЕН“: Аустријанац види Србина као главног фаворита у Њујорку

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Trenutno šesti igrač sveta veruje da je ovo jedinstvena prilika da Srbin osvoji kalendarski slem i uđe u istoriju "belog sporta".

- Mislim da će Novak osvojiti pehar na Flašing Medouzu. Ovo je istorijska prilika da dođe do grend slema, odnosno sva četiri najveća turnira u jednoj godini. Ovakve šanse se pojavljuju jednom u veku. Zbog njegove volje, ne verujem da će je propustiti - rekao je Tim.

Ovaj 27-godišnjak se cele godine mučio sa lošom formom i povredama i odlučio je da okonča sezonu u kojoj mu je najbolji rezultat polufinale Mastersa u Madridu.

Istakao je da mu je najveća žal što neće moći da nastupi za Austriju u Dejvis kupu.

- Sve boli, ali Dejvis kup najviše. U Beču ćemo ugostiti Srbiju i Nemačku. Takve dve sile na našem terenu, možda se to više nikada neće ponoviti. Turniri se ponavaljaju iz godine u godinu, dok niko ne zna gde će vas i protiv koga odvesti raspored u Dejvis kupu - zaključio je Tim.

Podsetimo, Ju-Es open se igra od 30. avgusta do 12. septembra.

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)