"NOVAK, NA PUTU DO TENISKE BESMRTNOSTI": Organizatori Ju-Es opena oduševili Noletovom fotografijom (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2021. u 15:34

JU-ES Open iz dana u dan objavljuje čitav niz fotografija i snimaka na kojima je u centru pažnje sasvim očekivano Novak Đoković. Jedan od njih privukao je posebnu pažnju.

НОВАК, НА ПУТУ ДО ТЕНИСКЕ БЕСМРТНОСТИ: Организатори Ју-Ес опена одушевили Нолетовом фотографијом (ФОТО)

Foto: AP

Fotografija na kojoj se nalazi Novak okrenut leđima, tačnije kako korača ka peharu izazvala je veliki broj reakcija.

Između njega i pehara se nalazi šest igrača (ime sedmog još uvek nije poznato jer ga čeka kvalifikant u prvom kolu). Nalaze se Jan-Lenard Štruf, David Godan, Aleks de Minor, Mateo Beretini, Aleksander Zverev i Danil Medvedev, a upravo tim redom bi Srbin mogao da dođe do nove, četvrte titule na US Openu.

Time bi Srbin stigao do ukupno 21. grend slem trofeja, a upravo zbog toga je poruka na nalogu ovog turnira još značajnija.

- Na putu to teniske besmrtnosti.Ovi ljudi stoje između Novaka Đokovića i ‘Kalendarskog slema', stajalo je u opisu fotografije.

Zanimljivo da je organizovano i glasanje i da u ovom trenutku više od 50 odsto ispitanika (više od 4.700 odgovora) smatra da će Aleksander Zverev u polufinalu biti najteži rival. Dok je drugi na listi Medvedev u potencijalnom finalu sa 31,1 odsto glasova.

(Nova.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu