ĐOKOVIĆ O PRITISKU NA JU-ES OPENU: "To mi je dodatni motiv"

Novosti online

29. 08. 2021. u 15:06

PRITISAK jeste drugačiji, ali ne u potpunosti. Imam priliku da uradim nešto što je uspeo samo Rod Lejver i to me izuzetno motiviše, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković uoči starta US Opena.

ЂОКОВИЋ О ПРИТИСКУ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: То ми је додатни мотив

Foto: AP

Đoković u Njujorku ima priliku da kompletira kalendarski gren slem i ponovi podvig čuvenog Australijanca iz 1969. godine.

"Nemam problem da se nosim s time, s pritiskom sam se dobro nosio u većini slučajeva tokom karijere. Uvek sam gledao na pritisak kao dodatnu motivaciju i "gorivo" da igram najbolje kad je najbitnije. Zbog ovakvih situacija i turnira ja i treniram, želim da ispišem istoriju svog sporta“, izjavio je Đoković na konferenciji za medije.

Srpski teniser nije igrao posle neuspeha na Olimpijskim igrama.

"Uzeo sam malo više vremena za odmor, oporavak i pripremu, posle olimpijskog turnira koji je bio scrpljujući u svakom pogledu, ali i inspirativan. Okrenuo sam novi list, trudim se da izvučem neke pouke iz mečeva koje sam odigrao u Tokiju i da pružim maksimum u naredne dve nedelje“, istakao je Đoković.

Njegov rival na startu, u noći između utorka i srede od jedan sati biće Holger Rune.

Prvog dana, u ponedeljak po srpskom vremenu na teren će Dušan Lajović protiv Benoe Pera (17 sati), Filip Krajinović protiv Gvida Pelje (20 sati) i Miomir Kecmanović protiv Artura Rinderkneha (22.30), dok će Laslo Đere u utorak od 17 sati igrati protiv Denisa Kudle..

Nina Stojanović u noći između ponedeljka i utorka igra protiv Arine Sabalenke, Ivana Jorović u ponedeljak oko 21 sat protiv Marije Osorio Serano, a Olga Danilović pola sata kasnije protiv Ališe Parks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?