NOVAK IMA REŠENJE! Đoković predlaže da se pauza za toalet ograniči: "Cicipas nije prekršio pravila, ali..." (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2021. u 13:13

PRETHODNIH nekoliko nedelja velika bura digla se oko pauza za odlazak u toalet na teniskim mečevima, a glavni krivac je Stefanos Cicipas.

НОВАК ИМА РЕШЕЊЕ! Ђоковић предлаже да се пауза за тоалет ограничи: Циципас није прекршио правила, али... (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Grk je odavno poznat po ovoj praksi, ali je na američkoj turneji (Montreal - Sinsinati - Ju-Es open), čini se, baš preterao. Mišljenje o tome dao je i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji smatra da ove pauze treba ograničiti.

- Video sam da je on izjavio da ako ne radi ništa što je protivno pravilu, ako je u skladu s pravilima, zašto ga kritikuju? Ako to prekrši, onda treba da snosi posledice. Tu sam saglasan sa njime. Međutim, razumem i Endija i Zvereva, koji su se pobunili u poslednjih nekoliko mečeva – Zverev u Sinsinatiju, Endi ovde. Ipak treba da postoji neka granica, gde ti kao igrač osetiš da si odsutan predugo i da to utiče na protivnika. Ali, ako gledamo po pravilima, on ništa nije prekršio - rekao je Novak i potom predložio rešenje:

- Mi zato definitivno u ovom sportu moramo da stavimo ograničenje – da li je to tri, pet, šest, sedam minuta, koliko god… Da se uključi štoperica onog trenutka kada napustiš teren i da to mora da se poštuje. Ne znam zašto je to neodređeno – možeš da ostaneš dva, a možeš i 20 minuta. To pravilo mora da se promeni. Razumem Endija i zašto je zamerio Cicipasu, jer se ohladio – to s jedne strane nije fer, ali razumem i Cicipasa koji kaže ‘neodređeno je, nemam štopericu, niti mi bilo ko otkucava vreme’. To je sve što mogu da kažem.

(Sportklub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)