NOVAK JE DOŠAO DA UZME SVE! Jasna poruka Srbina pred završnicu Ju-Es opena

Novosti online

05. 09. 2021. u 09:07

NOVAK Đoković u osminu finala US Opena igra protiv Amerikanaca Džensona Bruksbija

НОВАК ЈЕ ДОШАО ДА УЗМЕ СВЕ! Јасна порука Србина пред завршницу Ју-Ес опена

FOTO: Tanjug

Prvi teniser sveta je u trećem kolu bio bolji od Keija Nišikorija sa 3:1 posle preokreta, a u ponedeljak ga čeka 99. teniser sveta.

Do sada nisu igrali, jasno je da će Novak imati i publiku protiv sebe, Amerikanci će navijati za zemljaka. Ali, naš as pun samopouzdanja čeka naredni izazov. Novak je na konferenciji za medije posle meča sa Nišikorijem bio sasvim jasan.

Upitan o kalendarskom slemu rekao je: 

– Prilično umem sebe jasno da zamislim da pobeđujem na svakom gren slemu na kojem učestvujem. Imao sam sreću da imam dosta uspeha, 20 titula, ali i dosta finala i polufinala - kazao je Novak, a potom se setio 2016. godine.

-  Međutim, svakako je u posebnom sećanju 2016. kada sam vezao sva četiri u nizu i prvi put osvojio Rolan Garos. Jer ja sam počeo na šljaci i odrastao na njoj i on je mnogo poseban za mene. Kada sam i ove godine osvojio imao sam sličan osećaj kao i tada. Posle je sledio Vimbldon, znao sam da imam dobre šanse na travi jer sam prethodna dva puta slavio. A posle Vimbldona došao sam ovde i mislim da imam dobre šanse. Samim tim što sam još na turniru. Ali moram da razmišljam meč po meč.

Srpski teniser je rekao da "ništa ne uzima zdravo za gotovo".

- Patiš, putuješ stalno, pa šta je sledeći izazov, šta je sledeći turnir koji moraš da osvojiš... Teško je nekada ove stvari u tenisu posmatrati iz ptičje perspektive jer sam previše uključen u dešavanja na terenu - i želim još mnogo toga da napravim na terenu - dodao je srpski teniser.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu