ŠPANAC PIŠE ISTORIJU: Alkaraz najmlađi četvrtfinalista Ju-Es opena

Novosti online

06. 09. 2021. u 10:02

ČEŠKA teniserka Barbora Krejčikova plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je noćas pobedila 10. teniserku sveta Španjolku Garbinje Mugurusu posle dva seta, 6:3, 7:6.

ШПАНАЦ ПИШЕ ИСТОРИЈУ: Алкараз најмлађи четвртфиналиста Ју-Ес опена

Foto: AP

Deveta teniserka sveta pobedila je posle sat i 47 minuta. Ona je četiri puta oduzela servis Mugurusi, koja je napravila tri brejka.

Krejčikova će u četvrtfinalu igrati protiv Beloruskinje Arine Sabalenke, koja je pobedila Belgijanku Eliz Mertens sa 6:4, 6:1.

U četvrtfinalu je i Kanađanka Lejla Eni Fernandes, koja je pobedila Andželik Kerber iz Nemačke sa 4:6, 7:6, 6:2. Ona će igrati protiv Ukrajinke Eline Svitoline.

Španac Karlos Alkaraz najmlađi je četvrtfinalista Ju Es opena još od 1963. godine, nakon što je pobedio Petera Gojovčika iz Nemačke sa 5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 6:0.

Osamnaestogodišnji Španac će igrati protiv Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima, koji je bio bolji od Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 4:6, 6:2, 7:6, 6:4.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir