SRAMNO PONAŠANJE AMERIKANCA: Tijafo divljao na terenu, pa udarao sudiju (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2021. u 11:05

FRENSIS Tijafo poražen je od Feliksa Ože-Alijasima 3:1 u setovima (4:6, 6:2, 7:6, 6:4) u osmini finala Ju-Es opena, a meč je obeležilo neprimereno ponašanje Amerikanca na terenu.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ АМЕРИКАНЦА: Тијафо дивљао на терену, па ударао судију (ВИДЕО)

Foto: AP

Da se meč igrao negde van Amerike, Tijafo bi bio ispraćen zvižducima sa terena, međutim, licemerna njujorška publika je aplauzima i smehom reagovala na njegove gluposti.

U trećem setu sudija je bio primoran da prekine poen, jer je Feliksu ispala loptica iz džepa. To je iznerviralo Tijafoa, pa je prišao sudiji i počeo da ga udara u nogu. Naravno, domaćoj publici je ovo bilo jako simpatično.

Možete li da zamislite kako bi reagovali da je nekim slučajem Novak to učinio?! Publika bi ga izviždala, a mediji verovatno razapeli... Ali navikli smo na te dvostruke aršine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...