EMA RADUKANU NAKON PODVIGA U NJUJORKU: Čestitali mi školski drugovi, roditelji me "iskulirali"

Novosti online

07. 09. 2021. u 01:31

POSLE pobede nad Šelbi Rodžers 6:2, 6:1 u osmini finala Ju-Es opena, mlada Britanka Ema Radukanu kaže da je iznenađena svojim nastupima u Njujorku.

ЕМА РАДУКАНУ НАКОН ПОДВИГА У ЊУЈОРКУ: Честитали ми школски другови, родитељи ме искулирали

FOTO: Tanjug

- Mislim da konačni rezultat nije važan, mečevi su dinamični i mnogo gemova se igra na razliku. Te duge gemove može samo jedna da dobije, ali meč je neizvestan. Imam mnogo samopouzdanja i srećna sam što igram ovako dobro u SAD. Osećam se kao da nadgrađujem igru i jedva čekam da vidim šta mogu u sredu - rekla je Radukanu.

Posle pobede nad Anđelik Kerber, Lejla Fernandez rekla je da nije iznenađena svojim uspehom, a 18-godišnja Britanka za sebe misli drugačije.

- Mislim da je Lejla postigla izvrsne rezultate i da je svačiji put drugačiji. Lično, iznenađena sam što sam ovde. Nisam očekivala… Znala sam da mnogo radim i da će se isplatiti, ali nikad ne znaš kada. Cenim ovaj trenutak.

U četvrtfinalu će se Radukanu sastati sa Belindom Benčič.

- Ona ima mnogo iskustva i u odličnoj je formi, pošto je osvojila olimpijsko zlato. I ja imam samopouzdanja, ali biće ekstremno težak meč. Znam da ću imati šansu, ali moram da igram dobro.

Tek je letos Radukanu napustila školu, a prijatelji su zdušno uz nju.

- Dobila sam mnogo poruka drugova iz škole. Lepo je što smo i dalje u kontaktu. Moji roditelji su me zapravo ’iskulirali’ – pisala sam im, a oni mi nisu odgovorili iako su bili onlajn, ha-ha-ha. Mnogo je podrške posle Vimbldona i ovde. Veoma sam srećna i mislim da se to vidi na terenu - zaključuje Radukanu.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu