JELENA POKUPILA NOVAKOVU SLAVU: Supruga najboljeg tenisera sveta odgovorila Mekinrou, a šta tek reći za njenu majicu

Novosti online

07. 09. 2021. u 08:04

JELENA Đoković, supruga najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića, dospela je u centar pažnje tokom meča u kom je srpski teniser pobedio Džensona Bruksbija za četvrtfinale Ju-Es opena!

ЈЕЛЕНА ПОКУПИЛА НОВАКОВУ СЛАВУ: Супруга најбољег тенисера света одговорила Мекинроу, а шта тек рећи за њену мајицу

Foto: Printskrin

Naime, kamera je uhvatila Jelenu kako sluša razgovor koji je vodio stručni konsultant i nekadašnji teniser Džon Mekinro, a koji je komentarisao to što je Nole gost u vili svog prijatelja Gordona Julinga.

- Nema neobrađenog kamena u rezidenciji Juling, zato je za Novaka savršeno što je tamo - rekao je Mekinro, uz napomenu da je Juling takođe bivši teniser koji sada ima svoju akademiju, da bi se Jelena nasmejala na te reči i poručila - "Mogu da te čujem!"

Video je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi su sa oduševljenjem "prihvatili" Jeleninu reakciju početkom četvrtog seta kada je Nole već imao brejk prednosti.

I ne samo to, iako je na terenu bio najbolji teniser sveta, kamere su često zumirale Jelenu. Novakova supruga je za ovu priliku obukla posebnu majicu koja je očigledno intrigirala kamermane.

Foto: Printskrin

 

U pitanju je očigledno dobar marketinški potez pošto je poznata marka "Legend" ovog puta pretvorena u "LegeND" sa inicijalima Novaka Đokovića na engleskom.

Đoković je na kraju slavio rezultatom 3:1, a naredni rival će mu biti Italijan Mateo Beretini kog je ove godine već dva puta pobeđivao na grend slemovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S