"NEMA NADALA I FEDERERA, PA SMO SVI OKRENUTI ĐOKOVIĆU": Vilander govorio o Ju-Es openu i šansama mladih

Novosti online

07. 09. 2021. u 15:40

LEGENDARNI švedski teniser Mats Vilander ponovo je govorio o Ju-Es openu i o tome zašto je ovogodišnje izdanje turnira u Njujorku intersantno.

НЕМА НАДАЛА И ФЕДЕРЕРА, ПА СМО СВИ ОКРЕНУТИ ЂОКОВИЋУ: Виландер говорио о Ју-Ес опену и шансама младих

FOTO: Tanjug

Rodžer Federer i Rafael Nadal propustili su učešće na poslednjem grend slemu u sezoni, ali tu je Novak Đoković koji želi da ispiše istoriju "belog sporta".

- Publika svima daje energiju, adrenalin pluta više nego obično i zbog toga je publika toliko glasna. Nema Nadala i Federera, pa o njima skoro niko i ne priča, više smo okrenuti Novaku Đokoviću i mladim igračima. Mnogi ljudi misle da je turnir "otvoren" bez Rodžera i Rafe, a i generalno su mladi igrači veoma dobri na tvrdoj podlozi, dok na šljaci i dalje postoje limiti, a na travi tek postoje limiti. Svi oni se odlično kreću i jako udaraju lopticu, pa im takva podloga i odgovara - rekao je Vilander.

Potom je istakao da će biti zanimljivo videti kako će mladi igrači izneti mečeve četvrtfinala i polufinala.

- Biće zanimljivo da se vidi kako će mladi igrači da iznesu pritisak četvrtfinala ili polufinala. Oni, ipak, ne nose nikakav teret, ne dolaze iz situacije dve pobede i 19 poraza i jedino se tu Novak možda izdvaja. Mladi su i nisu mnogo gubili u svojim karijerama, što je ogromna razlika. Ju -Es open je zanimljiv turnir, nemamo pojma šta će se desiti jer je žreb takav. Svi udaraju snažno, serviraju snažno, niko se nikoga ne plaši i svi misle da mogu da pobede svakoga, a i nemaju Rodžera i Rafu na putu - zaključio je osvajač sedam grend slem titula.

Podsetimo, Novak Đoković se u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država u tenisu sastaje sa Italijanom Mateom Beretinijem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima