ZOVU RAFU I FEDERERA DA GLEDAJU KAKO IH NOVAK RUŠI: Da li će doći na finale Ju-Es opena?

Novosti online

11. 09. 2021. u 09:55

NOVAK Đoković će u nedelju na US Openu igrati možda i najvažniji meč karijere. Izazivač je Danil Medvedev, a ulog je ogroman - zato je i Nole najavio da će igrati kao da mu je to poslednji put u životu!

ЗОВУ РАФУ И ФЕДЕРЕРА ДА ГЛЕДАЈУ КАКО ИХ НОВАК РУШИ: Да ли ће доћи на финале Ју-Ес опена?

Foto EPA

Srpski teniser će probati da dođe do 21. "mejdžora", ujedno i kalendarskog slema - podviga koji niko nije napravio više od pola veka. Ako osvoji US Open, Đoković će preskočiti Federera i Nadala po broju grend slem titula, pa više niko neće smeti da kaže da nije najveći svih vremena...

A, znate li šta se desilo prethodni put kada je "padao" rekord u broju grend slem titula?

Pit Sampras ostao je bez rekorda 2009. godine na Vimbldonu kada je Federer osvojio 15. "mejdžor", a čuveni američki teniser je uživo pratio taj meč i aplaudirao novom vladaru svetskog tenisa.

Američki novinar Ben Rotenberg, koji se čak zalagao da diskvalifikuju Novaka na ovogodišnjem US Openu, izneo je zanimljiv predlog - zašto Federer i Nadal ne bi isto uradili i u nedelju, kada će Đoković probati da ih i definitivno svrgne sa trona na kome zajedno stoje?

- Da li će se Federer i Nadal pojaviti na US Openu da gledaju kako im Đoković ruši rekord od 20 grend slemova?, napisao je Rotenberg i podsetio na primer Samprasa i Federera.

Većina navijača mu je u odgovorima napisala da se to sigurno neće desiti, posebno ne u uslovima pandemije, dodavši da su Federer i Nadal i dalje aktivni teniseri, pa je razumljivo što im ne odgovara da Đoković pobedi u nedelju.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)