SENZACIONALNA ŠAMPIONKA JU ES OPENA NASMEJALA ISKRENOŠĆU: "Htela sam samo da zaradim dovoljno novca za nove bežične slušalice" (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2021. u 19:13

PRE samo tri nedelje Ema Radukanu je bila 150. teniserka na VTA listi a od turnirskih nagrada zaradila je ukupno 35. 000 dolara. Imajući u vidu to, kao i činjenicu da ima samo 18 godina (uskoro 19!) ne čudi što je gubitak slušalica za mobilni telefon bio prilično stresan događaj za nju.

СЕНЗАЦИОНАЛНА ШАМПИОНКА ЈУ ЕС ОПЕНА НАСМЕЈАЛА ИСКРЕНОШЋУ: Хтела сам само да зарадим довољно новца за нове бежичне слушалице (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Nepune tri nedelje kasnije, Ema se upisala u istoriju tenisa kao prva kvalifikantkinja koja je osvojila gren slem i to bez izgubljenog seta.

A koliko je imala mala očekivanja od nastupa u Njujorku najbolje svedoči njena izjava za I-Es-Pi-En nakon finala.

- Svi se šale u mom timu jer sam izgubila bežične slušalice za telefon pre početka kvalifikacija. Pretražila sam svlačionicu i bezuspešno pokušavala da ih pronađem. Nisam uspela, a onda sam uoči meča rekla sebi: "Pokušaj da pobediš da bi mogla da priuštiš sebi nove slušalice". To je sada postala velika šala - objasnila je Ema.

Te slušalice, inače, koštaju 127 dolara. Ema je trijumfom na Flašing Medouzu inkasirala dva i po miliona dolara, a stručnjaci joj predviđaju da će do kraja karijere zariditi sto miliona.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)