"NISU SAMO RODŽER I RAFA DOBRI MOMCI": Nemac napao medije zbog Đokovića

Novosti online

17. 09. 2021. u 10:55

BORIS Beker je u intervjuu za nemački Eurosport podsetio na izuzetno loš tretman koji u medijima ima dugogodišnji svetski broj 1 Novak Đoković.

НИСУ САМО РОЏЕР И РАФА ДОБРИ МОМЦИ: Немац напао медије због Ђоковића

Foto AP

- Javnost i svi mediji moraju da se naviknu na činjenicu da u tenisu ne postoje samo dvojica dobrih i vrhunskih, već trojica, koji poseduju najveće igračke i ljudske kvalitete. I nije prihvatljivo da je Novak uvek loš, a da su Rodžer i Rafa samo dobri momci. To nije pošteno - rekao je Beker.

Nemac je dodao da deo javnosti ne želi da piše pozitivno o Novaku.

- Često se zalagao i zauzimao za druge igrače, a to se često guralo pod tepih i niko zapravo nije želeo to da zabeleži. Naravno, postoji i jedan deo javnosti koji ga simpatiše. Iskreno se nadam, zbog njega i njegove porodice, da će konačno biti malo bolje tretiran, nego što je to bilo do sada - zaključio je Beker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir