RADUKANU ZARADILA OKO DVA MILIONA I NE ZNA ŠTA ĆE SA PARAMA: Daću roditeljima novac da mi čuvaju, još uvek nisam išla u kupovinu

Novosti online

18. 09. 2021. u 12:20

BRITANSKA teniserka Ema Radukanu osvojila je Ju-Es open i zaradila je oko dva miliona evra, a pare će po njenim rečima da ti roditeljima.

РАДУКАНУ ЗАРАДИЛА ОКО ДВА МИЛИОНА И НЕ ЗНА ШТА ЋЕ СА ПАРАМА: Даћу родитељима новац да ми чувају, још увек нисам ишла у куповину

FOTO: Tanjug

Pošto još uvek ne zna šta će sa novcem, odlučila je da ih da roditeljima.

- Ostaviću sve to roditeljima. Oni mogu da čuvaju to za mene. Nisam išla u kupovinu još uvek. Moraću da platim dosta poreza svakako. Ipak, još uvek se nisam ulogovala da vidim svoj bankovni račun - kazala je Radukanu.

Mlada 18-godišnjakinja je sve iznenadila. Osvojila je poslednji grend slem bez izgubljenog seta. Treba reći da je igrala i kvalifikacije, a na turnir je došla kao 150. na WTA listi.

Radukanu je doživela skok od čak 127 pozicija, pa je sada 23. teniserka sveta.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...